Har din virksomhed brug for ekstra mandskab?

Derfor skal du leje dit mandskab gennem MS Multiservice?

Hos MS Multiservice tilbyder vi profesionelle og kvalitets bevidste medarbejdere. Vi imødekommer dine ønsker og kan i samarbejde med dig ligge en struktureret plan for dit indlejede mandskab.


Du har altid professionelle medarbejdere lige ved hånden.

Du har ingen spildte timer på personaleadminstration, du betaler altså kun for de effektive timer. Din planlægning som arbejdsgiver bliver nemmere og mindre tidskrævende.

thumbnail_image0 (1)
thumbnail_image1 (1)
thumbnail_image0
udlejning hos tømrer
thumbnail_image4
thumbnail_image5
thumbnail_image0 (2)

Kvalitets mandskab til faste priser

Hvad kan vi tilbyde?

Vi tilbyder udlejning af mandskab til bygge og entreprenør branchen. Vores mandskab består af håndmænd og elektrikere.


Vi har bl.a. erfaring inden for: Jord og beton, renovering og nedrivning af huse, kabel træk, el installationer, ABV, ABA og faldsikring.

Hvad kan vi tilbyde?

Når du kontakter MS Multiservice vil du blive mødt af medarbejdere med erfaring inden for bygge branchen, brand og sikkerhedsløsninger. Med andre ord så er vi vant til at agere i mange miljøer.


Vores kompetencer spænder bredt og vi har en solid faglig stolthed. Vi tilbyder mandskab alle ugens 7 dage, alle vores medarbejdere møder op til tiden med alt relevant sikkerheds udstyr og har som minimum B kørekort.

 


Hos MS Multiservice levere vi altså mandskab som tilfredsstiller dine krav og forventninger, vores vision er at du kun vil leje dit mandskab gennem os.

Skræddersyet løsninger

Omskiftelige vilkår er noget som påvirker din faste bemandning. Vi tilbyder at lave et uforpligtende og skræddersyet tilbud til dig i de travle tider hvor din virksomhed behøver ekstra hænder. Du har mulighed for at kontakte os alle ugens dage, så vi i fællesskab kan finde en løsning.