Vi er eksperter i at få ting til at forsvinde!

Vi nedriver og bortskaffer både mindre og større projekter.

Vi har et professionelt dansk talende team som er specialiseret i alt der indebære nedrivning. Vi tilbyder medarbejdere med flere års erfaring i branchen. Din og vores sikkerhed er vores førstepriotet og vi anvender derfor kun godkendt sikkerhedsudstyr.


Har du et større eller mindre projekt så kontakt os i dag og modtag et tilbud inden for kun en time.


MS Multiservice har specialiseret i at nedbryde vægge, gulve og lofter. Vi er med til at give dit hjem det store køkken alrum som du drømmer om, eller gulvvarme i klinkerne på badeværelset. Vi er et mobilt og effektivt dansk team, som afleverer et flot resultat til den aftalte tid. Vi forventnings afstemmer altid med dig som kunde både før og efter processen.

 

Vi tilbyder faste timepriser til fordelagtige priser. Når du modtager et tilbud fra os indebære prisen ikke kun  bortskaffelse af dit affald.

Vi sorterer dit byggeaffald for dig, vi tænker altså på miljøet.

Nedrivning og nedbrydning kan for nogen godt være det sted man vælger at spare under en renovering af et hus, det kan bestemt ikke anbefales. Nedrivning er en af de brancher hvor der sker allerflest arbejdsskader, det gør at vi hos MS Multiservice har stor fokus på vores medarbejders sikkerhed. Vi bærer altid det nødvendige sikkerhedsudstyr på den gældende opgave. Vi nedbryder vægge, gulve og lofter den direkte modsatte vej af hvordan det er blevet sat op, det vil altså sige at vores fortrukne værktøj ikke er en forhammer.